در سال ۲۰۰۸ بی ام دابلیو کانسپت خودرویی را طراحی کرد که قابلیت تغییر شکل داشت و از پوست پارچه ای برخوردار بود.بعد از ۸ سال، این کانسپت همچنان درک ما از یک خودرو را به چالش می کشد. کانسپت خودروی GINA Light Visionary ، پانزده سال پیش (سال ۲۰۰۱) طراحی شده بود و پس از آن مستقیم به موزه بی ام دابلیو در برلین منتقل شد. این خودرو هیچگاه به تولید عمده نرسید اما ماشینی قابل رانندگی است. هدف اصلی از طراحی این مدل ساخت سمبلی برای بی ام دبلیو بود. سمبلی که نشان دهنده ذهن چالش پذیر و در حال تغییر طراحان این کمپانی است.
این خودروی دو سرنشینه حاصل طراحی کریس بنگل ، مدیر طراحی بی ام دبلیو از سال ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۹ بوده است. در طراحی این خوردو به جای استفاده از فلز، کربن یا آلومینیوم از پارچه پلی اورتان استفاده شده است تا راننده بتواند فرم خودرو را به هر مدلی و هر شرایطی که دلخواهش است تغییر دهد. البته در این طراحی چراغ ها قابل تغییر نیستند و به محض روشن شدن قسمت جلویی خودرو به حالت اولیه باز می گردد.
کریس بنگل در مصاحبه ای اعلام کرد که خودروی جینا به او و تیمش فرصت پردازش یک ایده ناب و به هم زدن قوانین رایج در طراحی خودرو را داده است. در این مدل طراحی ، نیازی به تولید انبوه و فروش وجود ندارد. زیرا این ایده ها بیش تر برای نمایش قدرت ذهن خلاق ایده پردازان بی ام دبلیو است.