در دهه ۸۰ ، مغازه لوازم الکترونیکی ادی دیوانه در برنامه های تلویزیونی آخر شب ، با فریاد قیمت محصولات خود را حراج کرده بود.این در واقع شیوه ای از تبلیغات بود که با صدائی بلند ،کوبنده و با هدف جلب توجه بیننده صورت می گرفت.
اما در حال حاضر زمانه عوض شده است و تبلیغ کنندگان مایل هستند تا با یک شیوه ای کاملا نو و موثر با مخاطب ارتباط داشته باشند. مردم تلاش می کنند تا با سرعتی شگفت انگیز و روش هایی مثل ارتباط برقرار کردن و یا برچسب (tag) با برند های مختلف در تماس باشند.
- یک سوم مصرف کنندگان به برندهایی در شبکه های اجتماعی اشاره می کنند که یک استفاده شخصی برایشان داشته است.
- ۴۱% از متولدین گروه سنی بین سال های ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۶ از برندی حمایت می کنند که بخش مهمی از فعالیت های برند در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است.
- ۸۰% از کاربران اینستاگرام حداقل یک برند را در صفحه خودشان دنبال می کنند.
- آینده بازاریابی و تبلیغات به برقراری روابط اجتماعی ،میزان ایجاد اعتماد و نحوه بازخوردی سریع وابستگی دارد.
۱– پخش زنده ، دستاورد لحظه ها
مردم از پخش مستقیم استقبال می کنند.
در سال ۲۰۱۷، ۸۰ % مصرف کنندگان به جای خواندن یک مقاله درباره یک محصول ،مشاهده پخش زنده از آن محصول را ترجیح دادند و ۸۲% نیز مشاهده پخش زنده را به جای خواندن جدیدترین اخبار از یک برند انتخاب کردند.
براساس نظرسنجی Social Media Examiner ، ۶۱% بازرگانان از افزایش استفاده پخش زنده استقبال می کنند. عموم برند ها در تلاشند مخاطبینی را که امکان حضور در آن رویداد را ندارند از طریق پخش زنده جذب نمایند.
۲- استوری های اینستاگرام مچ اسنپ چت را خواباند.
در تابستان ۲۰۱۶،اینستاگرام قابلیت استوری(story) را برای رقابت با اسنپ چت به اپ خود اضافه کرد. این خصوصیت در بالای صفحه اپ وجود دارد و برای ارتباط بیشتر فالور ها با یکدیگر ایجاد شده است که کاربران میتوانند عکس ها و ویدئو های خود را تا ۲۴ ساعت به اشتراک بگذارند.در تابستان ۲۰۱۷،میزان استفاده از این ویژگی اینستاگرام نزدیک ۲۵۰ میلیون نفر رسید، در حالی که این میزان در اسنپ چت ۱۶۶ میلیون نفر بوده است. امروزه در اینستاگرام نیمی از تجارت ها با استفاده از استوری مطرح می شوند. استوری هایی که سبب می شوند داده ها به سادگی در اختیار کاربران قرار گیرند و برند ها نیز استراتژی های تبلیغاتی خود را پیش ببرند.